Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krtek na zahradě, tipy

Od: petr130rs* odpovědí: 3 změna:

Co platí na krtky na zahradě? Denně tam bagrují.

Např. PET lahve na hlazence jsem zkoušel, ale na tyhle zahradě není skoro vítr, takže bez úspěchu.

Díky za radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zadejte tady do velkého modrého vyhledávače slovo -krtek- a zjistíte spousty rad v mnoha diskuzích. ;) Já jsem třeba dala tranzistorové rádio na plné pecky, doprostřed zahrady a přikryla jsem ho vaničkou nebo hrncem a na to deku, aby to u nás nebylo jako u kolotočů. *smich* Odstěhoval se. Párkrát jsem to použila znovu. Co už!

magdalen*
hodnocení

0x

Mně zatím vždy zabralo. Slušně pozdravit: ahoj krtečku, ty jsi přišel na návštěvu. Krtince jsem nezašlapávala. A světe div se, krtek šel jinam. Máme zahradu 20 let a krtince jsme měli za ty roky Xkrát. Ale Pan Křeček vždy odkráčel a škody nenadělal. Asi nás měl rád...

honza57
hodnocení

0x

Trabant a hadici z vejfuku do jeho díry.A neutrál a plný plyn. Vetšinou vyleze anebo zdechne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]