Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

THC - pěstování doma

Od: terz odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,moje babička má potíže(nebudu rozepisovat),tak se mě ptala jestli bych jí něco nemohla zjisti o pěstování thc někde doma,nepotrebuje aby si o ní sousedi něco říkaly,tak se vás chci zeptat :

1)Jaké osvětlení použít,jedná se o 2-3 kytky + kolik energie se do toho vloží,to znamená cenu (prosím odkazy na lampu)

2)Jak dlouho svítit,mastičky spěchají a jak často zalévat

3) je nutnost nějaké odsávání,nebo příslušenství

Prosím,pokud víte reagujte budu velmi vděčna,moc děkuji ...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Je pravdou, že jsem neodpověděl ani na jednu ze tři očíslovaných otázek.
Dostala jste zjistit něco o pěstování thc.
Reagoval jsem podle Vaší prosby, a místo slibovaného velkého vděku se ohrazujete! Nikde jsem se nezmínil o místu pěstování, jenom poukázal na úskalí podle zákona, aby babička a i Vy jste neměli další problém!
Doporučuji přečíst si pravidla poradny, zvláště
- Z7 - Je zakázané poskytovat návod k páchání trestných činů
Po prostudování pravidel poradny a trestního zákona si nastudujte také něco o THC. To se pěstovat nedá!
majsterjoe*

O zadny trestni cin se nejedna, pokud date radu napriklad jak pestovat jednu kytici. Pokud nevite, je bezpredmetne reagovat v teto diskuzi.

Jinak vice nez tady bych doporucil obratit se na web grower.cz

akr*
hodnocení

2x

Existuje takzv. autoflowering semena která nejsou závislá na světelné periodě a automaticky se po cca 25 dnech přepínají na období květu. V případě zasazení nyní, zřejmně stihne vyrůst i letos. V případě nedokvetení můžete na podzim schovat domů před mrazy.

Tyto semena se dají sehnat poměrně levně. Myslím že na aukru jsou za cca 20 kč/ks.

Na mastičku by to snad mohlo stačit. Přeji ať se problémy spraví!

NEBO

Také na aukru jsem objevil "extra silná konopná mast" - domácí. Nevím zda-li je účinná jak píše ale v případě koupi to máte beze starosti s pěstováním. Předpokládám že jste to chtěla na mast...

krkovicka*
hodnocení

0x
Proč osvětlení?Stačí to pěstovat na slunem místě.Zde odkaz growshop.cz/...

hodnocení

0x
Ještě před tím by si babička měla prostudovat § 285 a 286 trestního zákona, aby náhodou nenarazila...
business.center.cz/...

terz
hodnocení

Babička to nehce mít na zahradě,HEJKAL i kdyby nemusí to být tvoje věc,DÍKY!

miljan*
hodnocení

0x

Heger nás vyzývá ke sportu a samoléčení, za nemoci si podle něho můžeme sami, chce ušetřit 30 miliard ve zdravotnictví, aby měli na tunelování a když se chce člověk léčit, tak podle zákona páchá trestný čin. To jsme to dopracovali, soudruzi z trojkolkyl našli zkratku. *houpy*

jabraka*

Upřímně s tebou souhlasím,ale opět se to netýká toho,že by si měla babka léčit neduhy Marjánkou.Kromě toho to nebude potřeba,když zjistí lékař,že ji to pomůže ku zdraví,může jí od 1 ledna na lék s THC napsat recept do lékárny.V každém případě nemocný člověk u lékaže najde určitě pochopení,mohu to říci podle svých dlouholetých zkušeností.

JABRAKA

miljan*

V lékárně ji tvrdě zaplatíme, a o to jde především. Pokud by se mohla pěstovat oficiálně doma, a pokud léčí nemoci, o kterých se lze dočíst na netu a je to pravda, tak budeme potřebovat polovinu doktorů a mnoho farmaceutických firem si svoje jedy může narvat do špic. A vo tom to je, o peníze jde až v druhé řadě. *pivo*

sebod*

terz. V takto amaterských podmínkách marjánku nevypěstuješ ( tím myslím na podzim a v zimě). Letos to nech plavat, políčko osej na jaře :D. Letos kup marjanku od někoho . Vyjde Tě to levněji.. Nebo přímo mastičku. Popej se mladých lidí cca 18 let - ty Ti poradí, kam se obrátit.

Hejkálku. Kousek od Dvora Králové je léčebna pro dloudobě nemocné - roztroušená skleroza. Marjánkou se tam léčí už několik let s velmi dobrými výsledky. Ale o tom se moc nesmí mluvit, neboť zisky z rostlinek nejdou žádným nadnárodním spolkům či farmaceutickým firmám. :( Až nám ty rostlinky na zahrádkách náležitě zdaní, tak začnou hlásat, jak jsou užitečné a budou nás nabádat, a´t si je v rámci samoléčby sami pěstujeme. *zed*

uska*
hodnocení

0x

Tak se nedohadujte, ono o babičku určitě nejde, ale mladí chtějí víc a víc ... a levněji a levněji nebo zadara... tak jim v tom nepomáhejme. Já už se těším na první ledna na recept.

doplněno 25.08.12 20:52:

sebod - to by zde nezazněl původní dotaz na pěstování - údajně pro babičku. Všichni nevědí ...

sebod*

uska. Ti mladí, co chtějí víc a víc - moc dobře vědí, jak se marjánka pěstuje. Ti žádné návody nepotřebují *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]