Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ostřihat borůvku či ne?

Od: magdalen435* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer milí rádci. Kanadské borůvky odplodily a mám dotaz, zda odstřihnout stonky od hroznu po borůvkách, či ponechat. Borůvky jsme loni zasadily, prvím rokem plodily, tak nemám zkušenost. Květy jsem ponechala a úroda byla celkem dobrá, tak litr na jeden keř. Co s těmi stonkama od ohroznů? Děkuji za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

suchy*
hodnocení

2x

vůbec nic,neřešte to,odpadnou časem samy

magdalen435*
hodnocení

moc děkuji

myse*
hodnocení

2x

já nechávám borůvku žít a růst jak se jí chce. Odborníci doporučují vystříhnout občas staré větve, ale já to nedělám, roste krásně a plodí taky... jenom ti špačci... *zed*

magdalen435*
hodnocení

Moc děkuji, já se s mima asi moc piplám, ale je to taková má radost. Ptákama mě strašili, ale zatím je klid. Možná je to tím, že u nás jsou sýkorky, drozdii a kosi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]