Nejste přihlášen/a.
dobry den od kamaratky jsem dostala kytku.ale nevim jestli je to pokojova nebo muze byt venku v zemine nebo je totrvalka.Kytka se jmenuje:Siam curcuma,prosila bych jestli ji nekdo ma co s ni mam delat jestli ma byt doma nebo venku!Nerada bych o ni prisla poradi mi nekdo jak o kytku pecovat a jak zalivat? dekuji vsem kdo mi poradi
Dobrý den. Toto je také Curcuma. Pěstuje se stejně jako zázvorníkové rostliny a ty pěstují já také. Zázvor má hlízy, pěstuje se v květináči, nebo truhlíku, když je více oček. Má rád teplo, ale ne přímé sluníčko. Lépe roste ve stínu. Jedno očko, jsem na zkoušku dala venku do země, kde je stín, tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Curcuma nemá ráda moc vody. Našla jsem na netu odkaz přímo na Curcumu, zde je. rostliny.net/...
doplněno 22.07.12 02:28:Z důvodu, že nemá ráda moc vody, tak by měla být asi v květináči, aby se dala přenést, když dlouho prší. Jen můj názor.
doplněno 22.07.12 02:36:Tady je odkaz, jak kvete Curcuma a jak se uskladní na zimu, kdy se sází.
doplněno 23.07.12 01:00:Dobrý den paní Jarko. Děkuji Vám, jsem jen laik, pěstuji vše možné, jen pro potěšení. Kde si nevím rady, tak se ptám ostatních rádců, nebo strejdy Google, kde čerpám další vědomosti. Přeji Vám, hodně úspěchů při pěstování Curcumy, ať Vám bohatě kvete, nejen tento rok, ale i na další roky. Viky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.