Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Durman (andelske trumpety) vs žloutnoucí list

Od: jarka01* odpovědí: 8 změna:

mam ve vetsim kvetinaci durmany a nevim proc,zloutnou mi listy zalivam je primerenepodle okolnosti pocasi take je jednou za 14 dni prihnojuji jako kazdy rok krasne mi kvetly az tento rok jsou nejake divne zloutnou jim listy.cCo kdyz je vysadim na zahradu volne do zemne? Nebo je to ovliveno pocasim?Dekuji za kazdou odpoved Jarka*slunce*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pjpj*
hodnocení

2x

Podle mojich zkušeností hodně závisí na používaném hnojivu. Také je dobré přidat hnojivo - hořká sůl, listy jsou po použití krásně tmavě zelené. A vysazením na zahradu určitě neuděláte´chybu, rostlina velmi zesílí.

jarka01*
hodnocení

Diky za odpoved asi opravdu je vysadim do zeminy venku:)

hodnocení

2x

Dobrý den. Durman ven ano, ale v květináči, zapustit do země, chránit před poledním žárem. Žloutnutí listů, může dělat nedostatek železa. Někdo dává do květináče, rezavé řebíky, má to pomáhat. Někdy také žloutnutí listů může způsobit sviluška, stříkalo se to Calipsem. Každopádně Durman potřebuje velký květináč, hodně zálivky a hnojení. Kristalon, na květ. Když má malý květináč, květina rychle vysychá a živoří. Jen můj názor.

jarka01*
hodnocení

diky za odpoved zkusim i vasi radu uvidim co buda uspesne*smich*

endyfrog*
hodnocení

2x

Tento problém jsme také řešily dostal jsem radu pohnojit NPK a super vše zezelenalo a květů mnoho

jarka01*
hodnocení

diky zkusim co se da zlepsit diky*jasne*

hahanaj*
hodnocení

0x

pokud ho dáte do země na zahradě na zimu ho musíte vyjmout (ale to jistě víte) ale bude určitě dobře venku prospívat bude mít dostatek zeminy , hnojím i častěji 2x týdně a pěkně roste- hnojím tekutým uni hnojivem

jarka01*
hodnocení

diky i tato odpoved me zaujala*srdce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]