Asi se nám letos zbláznily kanadské borůvky a plodí jak o život. Máte někdo nějakou zkušenost, jak na konzervaci plodů? Jednou jsme je zkoušely kompotovat, ale vyšlo nám z toho něco jako náplň do brokových zbraní. Přemýšlely jsme o mražení, ale nevíme, jestli to nedopadne stejně. Nebo co marmeládky?
Má zkušenost je jiná - lze s nimi zacházet jako s borůvkami normálními, snad jen přihlédnout k velikosti plodů. Možná, že jste loni s jejich sklizní pospíchaly (předpokládám, že jste ženy)... Pokud jste zkoušku již jednou provedly, měl by vás její výsledek směrovat k prodloužení zavařovací doby... Zdravím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.