Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorova sekacka - využiju mulčování?

Od: luck* odpovědí: 4 změna:

Dobry den,uvazuji koupit novou motorovou sekacku na travu o rozloze asi 900m.Samozrejme s pojezdem, i s mulcovanim?Nevim-je to vyhoda?Po jake znacce se asi podivati?V marketech plno,nebo radeji hned sahnout po znacce STIHL?Moc diky za radu a preji hezky den.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, kupte sekačku s plechovým skeletem o výkonu kolem 5HP a více, záběr 50 cm. Motor briggs & stratton nebo Honda.

doplněno 24.06.12 10:29:

Pokud tam mají akci tak ano, jiak bych se ještě podíval do Vari zahradní techniky.

hlavik*
hodnocení

0x

Možná se porozhlídnout v Mountfieldu, nejsem jejich přívržencem, ale v tuto chvíli nabízí nejlepší poměr cena/výkon (tedy alespoň do skončení akce).

vlazy*
hodnocení

0x

Já mám 2,5 roků sekačku WEIBANG WB 506 SB a jsem s ní velmi spokojený. Je to dobrá sekačka s pojezdem a mulčováním kterou můžu doporučit. To mulčování je dobrá všc hlavně pro lidi kteří posekanou trávu trávu k ničemu nepotřebují. Zmulčovaná tráva může zůstat na zemi kde zhnije, přeroste ji nová tráva a ztratí se a nebo je možné ji nechat zbírat do koše a pak použít na kompost. Je to dobrý kompostovací materiál.

Odkazy na některé videa ohledně této sekačky a sekaček WEIBANG :

,

,

.

hodnocení

0x

Abych vám mohl správně poradit, potřebuji znát klíčové faktory.
Na ploše, kterou budete sekat nachází se stromy, případně jiné předměty? Jak často máte v plánu sekat? Je terén svažitý?
Jaké jsou vaše technické, praktické znalosti a zkušenosti + manuální zručnost? Vaše finanční možnosti?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]