Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Katalpa

Od: aja* odpovědí: 4 změna:
Z neznámých důvodů zasychají listy, škůdce nevidět, že by bezprostřední blízkost bezových keřů nebo snad fungicidní onemocnění?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Fungicidní onemocnění? Co by to jako mělo být? Česky řečeno doslova HOUBOMORNÉ ONEMOCNĚNÍ... no nevím, ale dneska je možný všechno - třeba se objeví i onemocnění herbicidní - PLEVELOMORNÉ ONEMOCNĚNÍ... nebo třeba insekticidní či rodenticidní onemocnění ( HMYZ či HLODAVCI )...

Zalejte ten nebohej strom a pak si pod něj sedněte a popřemýšlejte o barevnosti jazyka českého...

al bunda*

Ale no tak, pane kolego...

Tohle nemáte zapotřebí...

BTW Těší mě, že se tady objevil někdo Vašich kvalit. Říkám si, že po dosažení 2000 bodů se začnu více věnovat jiným projektům, jelikož mě dokážete zcela nahradit.

Skvělý den přeji.

... ale nejsme tu kvůli nějaým bodům, že né...

al bunda*

Zajisté nikoli, proto se obvykle vyhýbám nicneříkajícím komentářům... Ale teď jsem učinil výjimku.

Skvělý den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]