Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Česnek z pacibulek

Od: zabkag® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,jdu pro radu.V loni jsem zaštipovala česnek a na 2 rostlinkách jsem to zapoměla a nechala to tam co z toho bude,potom jsem se doslechla že ty malilinkaté semínka,nebo co to je mám zaset,tak jsem je zasela,něco z toho vylezlo,tak jsem to nechala být a zapoměla na to.Ted na jaře chci jít porýt zahrádku a vidím jak zase moje zapomenuté semínka řádkují a už jsou dost vysoké,tak 10 cm..Co s tím dělat zarýt a nebo se to dá nějak zasadit a co by z toho bylo?děkuji Gábi
doplněno 20.06.12 20:50:
Dobrý večer,tak jsem tu zase pro radu.Vysadila jsem rostlinky a pěkně se ujaly,byly zelené a pomalu mi rostli,ale ted pomalu začaly hnědnout a jakoby vadnout..Mám je už vytáhnout a usušit na další podzimní zasazení?snad jsem to napsala srozumitelněděkuji Gábi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

0x

Dobré ráno, Gábi, z pacibulek vám vyroste v tomto roce jeden mohutnější kulovitý stroužek, který buď můžete upotřebit v kuchyni nebo vysadit na podzim a příští rok z něj bude normální česneková palice. Pokud už vám zasychá nať, tak je čas vyrýt a uložit na vzdušném místě. Ale přijde mi to trochu brzo, mám česnek z brutu také letos nasazený a je ještě úplně zelený. Možná máte ranější odrůdu.

hodnocení

Moc děkuji za radu tan co už je zažloutlej tak vyreju a zbytek ještě počkám..:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]