Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz.Máme přírodní jezírko,tak 2x6m,bez folie,je vykopané v mokřině,spodní voda tam prosakuje.V jezírku je voda hnědá,skoro jak kafe,ale je průhledná.Na hladině je povlak,vypadá jak olej,ale mastný není.Nemám tam ryby,je tam plno larev komárů a černí brouci,dokonce i pijavice.Vodní rostliny mám plovoucí,asi 5kusů.K okysličení mám solární fontánku,ale ta funguje jen,když je jasno.Poraďte.
také mám jezírko a jak tam jsou aspoň 2 rybky Karasi,nebo Koi kapřípi,,larvy sežerou a voda bude OK. Já nemám ani okysličovadlo a voda je OK. Kamarádka mi říkala,že by chtěla jezírko,ale bojí se komárů,,jak tam bude mít rybku nějakou nemusí mít strach. Já bych chtěla i pulce,ale nevím kde na ně. Žabky také udělají čistku a pak máte i koncert. Okapová voda ,,tak je larev dost,,,tedy je vidět,že ty rybičky mají zásluhy..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.