Nejste přihlášen/a.
dobrý den, prosím o radu. Na orchidejích se mi objevil takový bílý povlak, jakoby sem tam chmíří a dneska jsem našla i tu potvoru. Je taková spíš bílá a má tykadýlky. Víc z ní nevidím, páč je to mrňavý Většinou je ze spodu na listech a jsou po ní bílé mapky a u stonku je pak schovaná. Všechno jsem to otřela lihem, ale můžete mi poradit postřik? Mám doma nurelle, už jsem s ním stříkala pokojovky před 2ma lety. Ale nevím, aby to na tyhle fungovalo a nezničilo mi to orchideje, mám i vzácnější druhy a mám je jako vlastní děti
) Můžete mi říct co to je za potvory a jak na ně? Jestli stačí postřik, nebo by mohly být i v substrátu? Děkuji moc
Dobrý den. Annyfi, našla jsem ještě jednu diskuzi s obrázkem škůdce a radami. Za podívání a porovnání s tím svým, nic nedáte. Prosím, mrkněte tedy i sem: poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.