Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Dostala jsem směs - sáček letniček, který se měl set, ven v dubnu, za měsíc v květnu přesazovat. Protože byl už červen, tak jsem sáček nasela jen tak do volného prostoru. Díky dešti, nyní už je venku spoustu zelených vlasů, asi 2 cm velkých. Je to směs, je to různé. Nevíte, mám to přesazovat, nebo čekat, co vyroste dál? Roste to jen 10 dní. Nikdy jsem nic takového neměla, jen jsem to vyzkoušela. Je to škoda, vyhodit. Děkuji
Já bych počkala, až všechny semena vzejdou. Každý druh rostliny vyžaduje určitý spon výsadby. Já bych určitý počet rostlin už ponechala na výsevním místě a zbytek ,,protrhala,, a přesadila jinam. Pokud nechcete další rostiny přesazovat jinam, tak ponechte silnější rostliny a zbytek vytrhejte. Nenechte porost příliš zhoustnout. Protrhávat můžete i průběžně, podle potřeby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.