Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění psího vína

Od: flest* odpovědí: 4 změna:

*bum*Prosím o radu jak odstranit vedle plotu psí víno, ničí mě plot, jak se po něm pne, mechanické odstranění nepomáhá, vždy vyraší znovu. Děkuji za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Napíši vám, co bych dělala já. Ostříhala bych vše, tak 50 cm od země, aby to mělo dost zelené plochy a pak postříkala. Přípravek: Roundup. Protože to je vlezlé a dlouho to trvá, než se vše zničí, tak bych po 14 ti dnech, postřik opakovala. Jen můj názor.

Podle mě těch postřiků bude zapotřebí více. Jakmile po určité době někde vyraší, tak doporučuji ihned nový postřik. Soused s ním bojoval 2 roky.

annonymmmka
hodnocení

0x

Tak už pak jedině Roundupem.

uska*
hodnocení

0x

Postříkat ostříhané víno Roundupem, jak je psáno výše a zalévat ke kořenům vřelou vodou. Po postřiku nesmí 24 hodin pršet a voda ke kořenům musí být vařící, ne vlažná. Tím vše urychlíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]