Poraďte mi prosím! Mám několik vzrostlých ficusů benjamina cca 1 - 1,5m. Nikdy jsem s nimi neměla žádné problémy. Nyní jsem se vrátila z dovolené a zjistila jsem, že lístečky jsou celé ulepené a nejdou vodou umýt. Puklice jsem žádné nenašla a s červcem nemám žádné zkušenosti. Ze zadní strany však kolem středové rýhy žádné bílé chomáčky nevidím.Pouze u kořenů lístečků ze spodní stranyje malá bílá tečička.Vždy jen jedna.Prosím poradí mi někdo jak tyto vzrostlé rostliny ošetřit? Mám v pokoji jště 2m vysokou dracenu a metrové drago a těm, jak se zdá, není zatím nic. Jsou to všechno letité rostliny o které bých nerada přišla. Moc děkuji!
Mám úplně stejný problém a nevím co s ním. Byla jsem se i poradit v květinářství, ale řekli mi, že je napadený a že to mám jen postříkat sprejem proti škůdcům. Prosím, kdyby se vám to podařilo odstranit,napište mi na mordet@centrum.cz...děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.