Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje teto ker?

Od: syfrig* odpovědí: 12 změna:

Zdravi Vas a mam hadanku co je to?

Jak se jmenuje teto ker?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

05.09.13 18:36
hodnocení

0x

Plumbago?

syfrig*
hodnocení

na hadanku neznam odpoved ja sam nevim,ale je krasny

Ano, je krásný. A pravděpodobně to není fotka ze zdejších krajů, ale odněkud z jihu. A myslím, že i ta dipladenie na minulé fotce byla odněkud z ciziny.

Když vidím to mrňavé, co mívám doma v koflíku, a pak vaše fotky, mám takový zvláštní pocit :).

syfrig*
hodnocení

ano jste chytra Horakyne :) fotka je ze Svycarska od jezera Bodensee ja jsem cech a ted v duchodu ziji na 1/2 v CZ a na 1/2 stale v CH.Kytky mam rad a kdyz si chci nakou poridit do CZ na zahradku nevim jak se jmenuje v cestine.Ja je neznam ani v nemcine :),ale to,bych se i poptal,ale v cechach v zahradnictvi by me to nebylo nic platne-dekuji

luke237
Me stacilo se podivat na kvalitu toho travniku a hned mi bylo jasne, ze je to bud v nejakem obecne znamem (zameckem) parku nebo v zahranici. U nas se proste takhle travniky nedelaji. :(

hahanaj*
hodnocení

0x

ano, vypadá na olověnec

emilka12*

Plumbago něboli olověnec.Pěstuji v truhlíku.

Jak se jmenuje teto ker? #2
syfrig*
hodnocení

Krasny modry kvety damy dekuji Vam Vsem,vzdycky uhodnete

syfrig*
hodnocení

mam otazku myslite,ze bych mohl kerik pestovat v kvetinaci?Pak na zimu asi nekam do garaze lze to?Dekuji

emilka12*

Sifri však jsem psala že ji mám v truhlíku.Teda já tam mám dva kusy.

doplněno 07.09.13 12:25:

Na zimu dávám na okno protože bydlím na činžáku.

syfrig*
hodnocení

Vidis me dedka jak blbe ctu nebo zapominam co ctu...dekuji,tak ja to zkusim take do toho kvetinace je to krasny kerik

emilka12*

Mám taky jednu otázku.Plumbago se dá množit i semeny,atˇkoukám jak koukám ještě jsem žádné semínko nenašla.Muže byt v odpadlém květu a nebo klásku po květu.Ví to někdo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]