Nejste přihlášen/a.
Ano, je krásný. A pravděpodobně to není fotka ze zdejších krajů, ale odněkud z jihu. A myslím, že i ta dipladenie na minulé fotce byla odněkud z ciziny.
Když vidím to mrňavé, co mívám doma v koflíku, a pak vaše fotky, mám takový zvláštní pocit .
ano jste chytra Horakyne fotka je ze Svycarska od jezera Bodensee ja jsem cech a ted v duchodu ziji na 1/2 v CZ a na 1/2 stale v CH.Kytky mam rad a kdyz si chci nakou poridit do CZ na zahradku nevim jak se jmenuje v cestine.Ja je neznam ani v nemcine
,ale to,bych se i poptal,ale v cechach v zahradnictvi by me to nebylo nic platne-dekuji
mam otazku myslite,ze bych mohl kerik pestovat v kvetinaci?Pak na zimu asi nekam do garaze lze to?Dekuji
Sifri však jsem psala že ji mám v truhlíku.Teda já tam mám dva kusy.
doplněno 07.09.13 12:25:Na zimu dávám na okno protože bydlím na činžáku.
Vidis me dedka jak blbe ctu nebo zapominam co ctu...dekuji,tak ja to zkusim take do toho kvetinace je to krasny kerik
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.