Nejste přihlášen/a.
Dobry den, koupila jsem stitky na oznaceni rostlin plastove zlute od nohel garden a nevim, jestli jsem magor ja nebo oni, zkousela jsem vsechny mozne lihovky a nic tam zkratka nedrzi,nevite nekdo cim by to mohlo jit? Zadne nalepky prelepene lepicimy paskami proti zvlknuti tam teda davad nebudu, 10ks stalo 50 kc.
Dobrý den, zkuste je odmastit.
doplněno 16.05.12 11:46:Jsou to tyto?
doplněno 16.05.12 11:51:Já si myslím, že by se mělo psát přímo na jmenovku, nejlépe lihovým popisovačem, pokud není uvedeno něco jiného.
Buď reklamovat, nebo nalepit samolepku a psát na ni.
Odmastila, popsala lih.popisovacem, tim tlustym uz potreti popisuju a odmastuju kartackem a teplou vodou, ted cekam jestli to vyschne a bude drzet.Ja kdyz to napisu, tak se zacnou delat takovy prazdny fleky, jak se to nechytne, pripada mi, ze je ten plast sam o sobe mastny,pani ti me nasrali!
Ano, jsou to ty na obrazku.
Já na štítky požívám nastříhaná víčka od- RAMY-FLORY- a podobných kelímků.Popisuji si je centropen 2846 M-pernament.Je možno i přímo kelímek se sazeničkou popsat a drží to tam i příští rok.Drží po zaschnutí dobře.popisují tím i sáčky do mražáku a je to super.Ale ven na zahrádky je taky dobré použít tužku č. 1 měkou ty vydrží také dlouho.
Na popisy všeho možného používám fixy,určené pro popis CD.Drží i na skle,PET lahvích a dalších lesklých plochách.
JABRAKA
Existují fixy speciálně pro zahrádkáře ( mají to uvedeno na obalu ), ty opravdu nejdou jen tak smýt. Mně se osvědčily takzvané lakové popisovače v rúzných barvách a šířkou stopy 0.5 - 0.8 mm. Používám bílý a černý a popisuji značky rovnou na sadbovače. Jinak mne napadlo koupit v papírnictví podložky do sešitů na rýsování co jsme používali ve škole, ty rozstříhat na proužky a na ně popisovat. Smýt by to šlo acetonem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.