Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo ví jak se jmenuje?

Od: hanele odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

dostala jsem kytičku, která se nepodobá žádné na fotografiích v knížkách ani na internetu. Poradí mi někdo jak se jmenuje a jak se o ni starat? Děkuji H.

Kdo ví jak se jmenuje?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

binka*
hodnocení

0x

Hanele, kdepak ta kytka byla dosud? Myslím prostředí - venku, uvnitř? Připadá mi jako zmrzlý, přerostlý pepřinec ...*nevi*

arabius*
hodnocení

0x

Ahoj Hanele, brouzdal jsem na netu a našel asi název - cylindrica tuberifera, odkaz na 3dspace.cz/... PDL

hanele

no vypadá to,že jo PDL:) ještě jsem našla další obrázky, ale nikde žádný rady, jak se o ni starat:(

frafra
hodnocení

0x

Ja si nemuzu pomoct, ale me ta kytka prijde jak vystrizena z hororu ...

:o)

arabius*
hodnocení

0x

jo Hanele, já ty další fotky taky našel a nikde žádný recept na používání

arabius*
hodnocení

0x

frafra - to jo, jak z hororu, ale o to je hezčí :) a zajímavější a efektnější :)

ladinpraha*
hodnocení

0x
Euphorbia cylindrifolia ssp. tuberifera - česky pryžec

přes zimu omezit zálivku cca 1x za 14 dní, jinak na sluníčko, hodně světla, přes léto zálivku asi 1x týdně. Patří mezi kaktusy a sukulenty, tedy doporučuji substrát na kaktusy. POZOR - mléko, které má v sobě je jedovaté.

frenk*
hodnocení

0x

Radši ji vyhod nebo tě jednou večer sežere!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]