Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ochrana záhonků - zmrzlíci

Od: haninka* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, jak chráníte záhonky před mrazem? Mám už všechno venku a zmrzlíci budou, nechci o všechno přijít.

Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

přikrýt netkanou folií

hodnocení

0x

Dobrý den. U nás zahradník má všechno venku na záhonech už přes měsíc. Rajčátka i papriky má krásně veliké. Tkanou látku nechává na záhonech tak dlouho, jak rajčata stačí růst. Pak teprve plachtu dá dolů. U paprik plachtu nechává, má to výhodu, že nic papriku nenapadne. Plachtu také nechává třeba na kedlubnech, které má hodně brzo.

poiu*
hodnocení

0x

Dobrý den, netkanou textilií, případně novinovým papírem.

Největší mrazíky by měly udeřit nad ránem v neděli, pondělí a úterý. :(

haninka*
hodnocení

A co to ta netkaná textilie je? Študovala jsem to na wikipedii, ale nějak jsem to nepochopila. Díky

jabraka*

Haninko,netkané textilie jsou to,co už pojmenoval název.Skleněná vlákna jsou jen rozložena do roviny a spojena lepidlem do celku.Vytbváří lehounký a prodyšný materiál,prodává se v metráži. folie-plachty.cz/...

JABRAKA

Haninko, tady mám přikryté fazolky, které jsou už 20 cm venku. To je ta tkanina.

doplněno 09.05.12 20:10:

Tady je obrázek tkaniny

Ochrana záhonků - zmrzlíci
myse*

kde ji můžu koupit? v zahradnictví? nebo Bauhaus,OBi? díky

limetka*

Ano, všechny tato markety ji mají! Jinak poslouží dobře i na tu jednu dvě noci, než se to "přežene" třeba igelitová fólie.

Baumarktu mají tkaniny různě veliké. Nejmenší je 10 metrů x 1,5 metrů. Cena už nevím přesně 65,- Kč Na přikrytí třeba meruňek budeme používat plachty z PVC.

myse*

díky moc za radu, podívám se tam...

Já slyšela (od sadaře) že proti zmrznutí stromků a keřů pomáhá vydatně je večer pokropit -jako aby byly celé mokré - lístí, květy... prý to pomáhá a dělají to.

Tak to zkusím se stromy a záhony zakryju...

jabraka*

Viky,PVC to určitě není.Používáš plachtu z PE na malování.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]