Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s čarověníkem?

Od: eva900* odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu, v lese, kde zrovna probíhá kácení stromů jsem našla krásný čarověník.s kouskem větve. Nevím, co s ním, jak jej zasadit, jaké má nároky a jak o něj pečovat. atd. Děkuji předem za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Jednotlivé větvičky ostrým nožem odřízneme a po aplikaci kořenového stimulátu zasadíme do výsadbového subnstrátu.Přikryjeme kelímkem a nezapomeneme udržovat mírně vlhké.

JABRAKA

mowla*
hodnocení

0x

Usušit a nechat jako suchou okrasu - jako roub je nepoužitelný na zakořenění velmi pravděpodobně taky...

hahanaj*
hodnocení

0x

zkus si o nich přečíst důležité je složení půdy a místo kde ho chceš pěstovat - ne všude se jim daří

caroveniky.cz/...

polinek*

,,na čarověníky je odborník pan Sláma z Hrabové okr.Ostrava. Má nejkrásnější zahradu v Evropě. Já to mám kousek ,byla jsem tam ,kdyby jste mu napsala,určitě by vám odpověděl..Jezdí na ně i do zahraničí a dělá krkolomné tůry .Dejte si ho do vyhledavače.Má tam i telefon..

doplněno 01.05.12 20:26:

wbgarden.com/...

des*
hodnocení

0x

Čarověník se normálně oroubuje za kůru,a příští rok až je vidět,že je přirostlý tak se odstraní původní vršek stromku.Nebo se naroubuje další a je strom s více čarověníky.Nepíšete jakou větev jste našla-z čeho.

doplněno 01.05.12 21:39:

abecedazahrady.dama.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]