Nejste přihlášen/a.
Koupila jsem si v OBI žluté lepové desky BIO PLANTELLA. Krabička stála 200Kč. Je na ní napsáno 10ks. Samozřejmě, že mě nenapadlo ji otočit a podívat se na druhou stranu, kde je základní charakteristika, v níž je napsáno,že desky se prodávají v balení po čtyřech kusech o rozměrech 240 x 180 mm. Jsem sice už stará, ale ještě nejsem úplně senilní. Připadá mi to, že je to udělané záměrně. Setkal jste se s tím už někdo?
Nevím, zda se jedná o úplně stejné lepicí pásky, obal už jsem vyhodila. Koupila jsem je v Globusu a cena byla také okolo 200,-Kč. Doma jsem roztrhla sáček a z jedné žluté kartičky, jsem odloupala nehtem, další kartičky, které jsem zasunula do květin. Žluté lepící pásky, jsou nalepené na sobě, je potřeba je oddělit. Taková byla moje lepící páska.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.