Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu jim tam udělat výběh?

Od: susenka* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, Mám 2 týdny zasetý trávník, tráva je vysoká cca 8 cm, ale je to ještě řídký. Myslíte, že bych na ní mohla nechat proběhnout morčata?:) Promiňte za hloupou otázku. :D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

4x

Já bych asi počkala až po prvním sečení a zhoustnutí. Morče je sice malé, ale když mladou rostlinku travičku zadupne, ta už se nemusí vzpamatovat.

lidka*

Tak jsem chtěla napsat, že morče by nemělo trávníku uškodit a limetka mne vyvedla z omylu. :D Tak jsem ji raději dala bodíky, protože její rady jsou tutové. *palec*

limetka*

*hi*no to děkuji, Lidko, takovou chválu si vůbec nezasloužím - jen vycházím selským rozumem z toho, že morče je takový malý "bagřík" a ty ocásky mladých traviček ještě úplně slabé. Ale nemám zkušenost, třeba se mýlím a ozve se sem někdo s vlastní zkušeností.

poiu*

Limetko, rovněž souhlasím s Vaším názorem, ale vlastní zkušenost také nemám. *nevi*

uska*
hodnocení

0x

Souhlas - jistě máte jinou možnost kde vypustit močata. Trávník by se už nezpamatoval, no množná na podzim. A navíc způsobíte morčeti velké trávicí problémy z tak mladé travičky. Trávník 2 x posečte a pak byl vhodný k užívání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]