Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde kouřit šalvěj lékařská?

Od: bob31 odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,

slyšel jsem, že jde kouřit šalvěj divotvorná. Ale my máme jen lékařskou, jde taky? To se normálně usuší listy, rozdrtí a ubalí?

Děkuji za odpovědi. :)

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Coby ne,ale jaký to má význam?

nemec*
hodnocení

0x

po výrobě "tabáku" z bylin jsem se taky pídil, ale nenašel vůbec nic.

problém totiž je, že klasickej tabák se nesuší, ale fermentuje a to je předpokládám trochu odlišnej proces.

pokud očekáváte halucinogení účinky, tak Vás asi zklamu, šalvěj jsem kouřil ve vodárně - nechutná zle, tak nějak bylinkově, ale jinak to s Vámi opravdu nic neudělá :)

ve vodárně je to snažší - tam lze smíchat s melasou a směs se vlastně žhaví - v létě tak občas kouříme mátu ze zahrady.

bylinný tabáky se dělají, opravdu to vypadá jako nasekaný usušený bylinky naložený v melase, ale jakej je přesně proces při výrobě, to by mě opravdu zajímalo.

jinak se dá asi kouřit cokoliv, měl jsem známý, kteří kouřili sušenou přesličku - když jsem to zkoušel, tak si človkě zapálí potáhne a půl "cigarety" pryč :)

buss
hodnocení

0x

Všechno jde kouřit, otázka jakou to má chuť. Co tak zkusit kopřivy, maliny, černý rybíz, jahody..., lépe asi do dýmky.

medwed*
hodnocení

0x

Salvej je totiz docela nebezpecnej halucinogen tak tady jde asi o to ze nekdo chce zaexperimentovat ja osobne bych tohle nikdy nezkousel pokud chces nejaky experimenty zkus marihuanu ale salvej urcite nezkousej je dost nebezpecna...

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]