Nejste přihlášen/a.
Jak moc je pružný křovinořez? Dnes jsem jej po minulé sezoně čistil teda spíš drhnul a nebavilo mě u toho čopět tak jsem si na něj sedl a čistil jsem jej v sedě na místě kde jsou chyceny ručky k trubce co nese žací hlavu. Překvapilo mě jak se prohýbal a pružil tak se ptám co to všechno vydrží.
Díky
ta trubka bývá z duralu-což je slitina hliníku,ale člověka by unést měla.každopádně to na to není stavěné aby na tom seděl člověk,takže bych to s tím nepřeháněl nebo ho zlomíš,pokud ho prohneš pod určitou hranici ta trubka se už zpátky nenarovná a zůstaně ohalá.Upozorňuji že v ní je hřídel která ti pohání hlavu jelikož je motor nahoře.,Já když ho čistím sednu si na lavičku a dám si ho přes kolena nebo na nějaký špalek,kozu atd ale určitě bych na něj nesedal.
Doma jsme dali křoviňák do sklepa - do skladu tuhých paliv. Byly tam narovnané dřevěné brikety. Pár baůíčků se na něj bohužel zřítilo a hřídel se ohla. Oprava stála téměř polovinu ceny stroje.
Tak to už si na něj nesednu, stál mě 14 000, snad mu nic nebude, co se stane když se ohne ta tyč a už se nanarovná?
pokud to ohneš a už tak zůstane ,můžeš tu trubku i s hřídelí odepsat-bu´d si ji pak musíš sehnat a přehodit třeba jen motor nebo koupit celej novej křoviňák. Motor je polovina ceny stroje,druhá polovina je hlava,trubka a hřídel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.