Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netykavka sultanka,bile tecky na listech

Od: juglans® odpovědí: 6 změna:

Dobry den ,nemuzu prijit na to,co je s netykavkou.Na listech jsou vsude bile tecky i na malinkych listeckach,co teprve vyrazi.ze by nejaka chyba ve vyzive,listy jsou docela tmave zelene.Ted jsem presadila a cekam co bude,skudce nevidim.Jde o nenarocnou kvetinu,tak nevim co se ji stalo.Po zime obrazila a takhle dopadla,dokonce i zaroven kvete jak blazen.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

poiu*
hodnocení

2x

Dobré odpoledne, pravděpodobně se bude jednat o svilušky.

greenhome.cz/...

hodnocení

dobry den,celou dobu me to pripadalo jako svilusky,ale ty mrnavky nemohla spatrit.pomohl mi ten bily papir,jak je vŕada v odkazu.na nem jsou teprve videt.DEkuji vam.ani nemam doma postrik,dala jsem kytku od jinych,Jsou to pekny potvory,jestli se vyplati to likvidovat.

limetka*
hodnocení

0x

Svilušky - potvůrky netýkavky přímo milují, na vašem místě bych se květiny raději zbavila, můžete si je na ostatní květiny přenést třeba na konvičce nebo na oděvu, i když máte rostlinu v karanténě.

hodnocení

J.J.Limetko,dala jsem ji dokvest ven a asi pak vyhodim,brzy ji sezehnou mratźiky,ktere jeste rano u nas jsou.Je mi ji lito,ale asi to fakt nema smysl.Jen se ted desim aby nebyly napadeny pelargonie,vedle ,kterych na tesno byla.

limetka*

No pelargonie zase jim naštěstí tolik nechutnají, když měly vedle takové soustíčko jako netýkavku - tak snad budou v pořádku.

hodnocení

Diky Limetko ,ze je nadeje.budu radej hlidat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]