Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké osivo pro založení trávníku?

Od: boule® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit s osivem pro založení nového trávníku. Na podzim jsem přeoral celo zahradu a tento týden projel rotavátorem. Teď rovnám a válcuju. Jsme rodina na vesnici s dětmi a pes. Trávník by měl tedy něco vydržet.

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

zbozi.cz/...

Co tohle?Říká se,že je skvělý.

doplněno 19.03.12 20:58:

Jestli tedy chcete kvalitu.Dělal jsem u firmy,kde jsme zatravňování občas prováděli.Velký pytel travního semene ale když to vyrostlo,tak jsem jen zíral...:)

hahanaj*
hodnocení

0x

ve všem případě přichází v úvahu... osít zátěžovou travní směsí. Tato směs zajistí, že bude trávník odolný vůči chůzi a přes noc se vždycky rychle vzpamatuje; kombinace druhů trav je totiž namíchaná tak, že po pošlapání trávník rychle regeneruje i bez naší zvláštní péče.Základní druhem na namáhané trávníky je jílek vytrvalý, který však může vymrznout a musí se pak na jaře dosívat. Mráz ale dobře vydrží lipnice luční, která navíc snese minimální výšku sekání, což právě u zatěžovaného trávníku velice potřebujeme

hodnocení

Ano koukal jsem na wolf garten. Trochu mě odradila cena :). Ještě jsem vyserfovall BARENBRURG SPORT. Co vy na to?

ahasver4*

No jó,cena...:)Já si myslím,že oboje je špička...Teď už záleží jen na Vás.:)

jabraka*
hodnocení

0x

Včera jsem byl v OBI.Překvapilo mě,kolik druhů travních směsí nabízeli.Samozřejmě i poradí.Hlavně jsem tam zakoupil za 99Kč Phalaenopsis.

JABRAKA

fran
hodnocení

0x

Pokud nejsou záhony, ale jenom trávník, tak ten "anglický", tj. jenom sečená tráva mi přijde fádní...hodně zajímavé mi přijde osivo "rozkvetlá louka". Takové retro, děti by už na zahradě zjistily, jak vypadají třeba rozrazil a kopretina.

jikl.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]