Nejste přihlášen/a.
Mám studniční vodu,i rosím,ale nyní si vodu dovážím z řádu a pořád stejné,je zatím v belíku dole bez dírky,zalévám,tak,aby byla v bahně,půda,zahradnický substrát,pomooooc,nechci,aby mi umřela...
Šáchor 1 m vysoký, dlouhé roky dělal okrasu v našem obýváku. Letitý šáchor měl tak veliký květináč, jako to vaše malá kytička. Můžete vyzkoušet vše, co vám radí nahoře. Můj názor. Podle mne se vám nepodaří v tomto květináči zachránit Šáchor. Ustřihla bych jeden, nebo dva výhonky a dala každý zvlášť do skleničky. Nezapomeňte větvičky, které chcete dát do vody, okolo růžice ustřihnout. Tím do vody dáte jen stonek, který má kolem středu 1,5 cm výhonky. Jen můj názor. Podle obrázku se můžete podívat, jaký potřebuje kbelík velká rostlina.
Vzor z netu: forum.grafika.cz/...
Také jsou tam obrázky
Studnicni voda muze byt tvrda.zaleva se mekkou ,ale ne zas kyselou vodou.Ma sice stat ve vode,ale ze nemate odtokovou dirku v kvetinace je chyba.Kvetinac ma byt ponoreny ve vode jen asi ctvrtinu,v zime tolik neprelevat.Potrebuje dost vzduchu,musi to asi kvasit,kdyz nema odtok.bahno v prirode je neco jineho.JInak pokud prijdete na chybu a poroste,nezapomente hnojit,ale hnojivo co neobsahuje vapno.Presadte ho,dejte ke svetlu,ne na prime slunce,ktere tedy jeste moc nehrozi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.