Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s pomrznutým česnekem?

Od: kvyst* odpovědí: 1 změna:

Může mi prosím někdo poradit. Na podzim jsem na zahrádce zasadil česnek ( stejně jako mnohokrát před tím ) Bohužel česnek začal ještě před zimním obdobím vyhánět zelené lístky, které začaly vylézat nad zem. Byť byl záhonek přikryt chvojkami ( možná nedostatečně ), následně příchozí mrazy zapříčinily pomrznutí vyroslých výhonků. Vlastní stroužky jsem zatím nekontroloval. Mám za to, že pomrzly pouze výhony. Teď jsem na pochybách a v úvahách co dělat? Zda stroužky nechat zasazené a věřit, že si příroda pomůže a výhonky znovu vyrazí a česnek řádně vyroste, nebo zasadit česnek znovu? Nemáte někdo zkušenost? Děkuji za rady a doporučení.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jsem na tom jako vy... nechejte to tak, ono se to spraví samo, možná bude mít česněk zpoždění, ale je to jak u narcisu apd... pomrznout může, vykvést (kytky) musí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]