Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou benzínovou travní sekacku????

Od: rena* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den,
chtela bych koupit benzínovou travní sekacku. Muze mi nekdo poradit kterou z té obrovské nabídky vybrat?
Máme velkou zahradu kolem 2000m2 a nase stará elektrická dosluhuje!
Investovala bych kolem 10 000,-Kc!
Predem díky za tip...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
No, chybí zde informace o sklonu zahrady. Pokud je to ve stráni, je třeba uvažovat o stroji s pohonem kol, motor by byl asi nejlepší čtyřtaktní, aby odpadly problémy s mícháním benzínu a oleje - a taky smradem. Deset tisíc kaček není mnoho, naopak dva tisíce metrů není nejméně. Doporučuji obrátit se na odbornou prodejnu s tím, že udáte své požadavky (tak jak píšete) a oni vám nabídnou optimální řešení. Investice do sekačky je vždy dilema, ale přemíra šetření by se nemusela vyplatit. Já sám používám již čtvrtým rokem STIGU Combi 45 SE, tehdy stála okolo 13 tisíc, a jsem velmi spokojen. Až motorovou sekačku pořídíte, zjistíte, že přechod z elektřiny na motor je opravdu úžasný. Navíc vám samochodná mašina doveze trávu až ke kompostu... Přeji k rozumnému rozhodnutí...
rena*
Díky moc za odpoved`! Sama jsme taky pokukovala na internetu a zjistila, ze 10 tisíc je málo...takze jsem svuj"rozpocet"navýsila na 15tisíc, to uz dá neco porídit!
Zahrada je z vetsí cást rovinnatá, ale hrbolatá!
Jeste jednou díka za základní informace a secení zdar!
al bunda*

Už jsem Vám to říkal vedle Honda Izy.

BTW Proč dáváte stejnou otázku vícekrát?

Hezký den.

Otázka byla položena jen jednou... Zdravím
al bunda*

Ó nikoli vážený pane kolego,

tady je to podruhé:

vypis.php3?id=8&i/...

Přeji hezký den.

al bunda*

...a jak tak na to koukám,i tam jste odpovídal.

*smich*

Hodně zdaru.

vypi s.php3?id=8&/...

Co to, prosím, je?

Bylo by možno mi sdělit obě mé odpovědi?

Nerad se mýlím, ale za chybu se rád omluvím. I já zdravím...

al bunda*

To neřešte. Nejde o nic podstatného. Tady se nezobrazují celé odkazy. Musíte před to napsat ještě www.poradte.cz, ale na to časem přijdete také.

Jak říkám, o nic nejde. Vypadá to, že je to ve dvou dnech překopírované - Vaše odpověď je stejná - nemyslím, že je to záležitost Vaše, protože v té"druhé jsou zvýrazněná slova odkazující na reklamu.

Když-tak se podívejte na seznam odpovědí v rubrice - najdete tam tuhle věc dvakrát, je to ob řádek, nebo ob dva - podle počtu nových odpovědí.

Hezký den

al bunda*
Mospilan 20SPaurigaškůdci305.05.06 05:29Yuka
al bunda*

Zkoušel jsem to překopírovat, nelze.

Takže to už neřeším.

Zase příště...*smich*

Hodně zdaru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]