Dobrý den, chtela bych koupit benzínovou travní sekacku. Muze mi nekdo poradit kterou z té obrovské nabídky vybrat? Máme velkou zahradu kolem 2000m2 a nase stará elektrická dosluhuje! Investovala bych kolem 10 000,-Kc! Predem díky za tip...
No, chybí zde informace o sklonu zahrady. Pokud je to ve stráni, je třeba uvažovat o stroji s pohonem kol, motor by byl asi nejlepší čtyřtaktní, aby odpadly problémy s mícháním benzínu a oleje - a taky smradem. Deset tisíc kaček není mnoho, naopak dva tisíce metrů není nejméně. Doporučuji obrátit se na odbornou prodejnu s tím, že udáte své požadavky (tak jak píšete) a oni vám nabídnou optimální řešení. Investice do sekačky je vždy dilema, ale přemíra šetření by se nemusela vyplatit. Já sám používám již čtvrtým rokem STIGU Combi 45 SE, tehdy stála okolo 13 tisíc, a jsem velmi spokojen. Až motorovou sekačku pořídíte, zjistíte, že přechod z elektřiny na motor je opravdu úžasný. Navíc vám samochodná mašina doveze trávu až ke kompostu... Přeji k rozumnému rozhodnutí...
Hledejte Hondu Izy s pohonem (BG Technik). Cena je aktuálně někde kolem 15.000 Kč, ale IMHO je to nejlepší kompromis mezi kvalitou a cenou. Prostě na Hondy nedám dopustit - vydrží neskutečné věci. Ty"jednorázovky"do 10.000 nepovažuji za hodny pozornosti. Ale můžete mít jiný názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.