Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vykotlat pařez

Od: meruzalka111 odpovědí: 4 změna:

Zdravím. Mám na své zaradě pařez ze starýho stromu, dnes jsme strom vytáhli traktorem, vše jsme rozřezali, páč už byl hooodně starej a zbyl jen pěknej pařez. Poraťe mi někdo, jak mám udělat díru do pařežu, a čím? Chci si totiž do něj zasadit kytky, na zahradě je moc pěknej a jako zahradní dekorace bude kouzelnej. Jen se potřebuju nějak zbavit toho středu a udělat tam dutinu. Díky za nápady a rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

polinek*
hodnocení

0x

no přece pilou...pěkně dokola opatrně,,jenže on bude obrůstat.houbama.Stačiloby do půky prohlínu. pouze.

meruzalka111
hodnocení

Jistě, ale to půjde dost blbě. Pařež má 50 cm na výšku *zed*,to bude asi dost makačka. Co třeba vypált dno*modla*?

pacourek*
hodnocení

0x

A nešlo by pařez navrtat a pak vydlabat

hodnocení

0x

Důležité je, z jakého stromu je pařez? Je to měkké dřevo, nebo tvrdé dřevo? U tvrdého dřeva se těžko bude dělat díra uvnitř.

doplněno 26.02.12 03:57:

Má ten pařez ještě v sobě život?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]