Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit knihu, ve které je něco napsané o kaučuku, konkrétně mám v plánu si danou knihu stáhnout v pdf, nebo doc či .txt a vybrat z ní citaci, kteoru uvdu do své laboratorní práce. Mám na to ještě 12 hodin, tak PROSÍM CO NEJRYCHLEJI MI PORAĎTE. Potřebuju název knihy +popř. autora . Hodnotím DOBRÉ ODPOVĚDI.!
Dobrý den, namátkou jsem vytáhl ze své obsáhlé knihovny Příruční slovník naučný vydaný v roce 1963 nakladatelstvím Československé akademie věd, jako autor je zde uveden encyklopedický institut, kolektiv autorů. Na stránce 475 a následně na stránce 476 je vyčerpávající článek o kaučuku. Domnívám se, že Vás napadnou jistě i jiné knihy podobného zaměření, ovšem musím podoktnout, že se snažit 12 hodin před dokončením laboratorní práce něco sehnat a zpracovat formou CTRL + C a CTRL + V není zrovna košér, nemyslíte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.