Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit svilušky a molic

Od: misa412 odpovědí: 6 změna:

Na pokojovkách mám svilušky a molice,vyzkoušela jsem už vše *plac*a pořád jsou tam.Máte prosím někdo zaručený recept jak na ně?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

1x

Musíte postřik opakovat dvakrát až třikrát v desetidenních intervalech, jak se nalíhnou nové potvůrky. Dále důkladně uklidit a setřít místa, kde květiny stály před postřikem. Na molice se mi osvědčil Mospilan, na svilušky Omite (Svilustop).

imrous*

Na molice mě fungují žluté lepové desky.*palec*

hodnocení

0x

Prodávají se takové tyčinky, které vypadají jako hnojivé tyčinky. U nás to mají v drogerii, ale měli by to mít hlavně v květinářství. Ty se zastrkají přímo do květiáčů a všechny tyhle potvory to postupně zahubí. Stojí to asi 140kč. V pondělí jdu kolem a tak se tam zeptám, jak se to přesně jmenuje, jestli nezapomenu ovšem. A pak bych Vám to sem napsala. A fakt to fungue a dlouhodobě...

bruk600*

No možná to zafunguje na molice, ale na svilušku je jen likvidace rostliny, nebo "tvrdá chemie"

ttt*

tyčinky na škůdce jsou OK, používám je k fuchsiím

hodnocení

0x

Ty tyčinky se jmenují: SUBSTRAL

CAREO hubí odolné škůdce na okrasných rostlinách

10 tyčinek i s hnojivem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]