Co vykyvy teplot,neotevreli jste blizko okno,nesnasi pruvan a jak ma svetla,potrebuje dost.Mel by zase obrust ,pokud dodrzite podminky.Nemate foto?Popiste presne co se deje.
emergency
..zalévat 2x týdně mi v tomto období připadá hodně, může to být i tím..ja ho zalévám 1x týdně resp. dle potřeby, zasunu do hlíny prst cca 1cm hluboko a dokud cítím vlhkost tak nezalévám..
Jak je velký?V čem ho máte?Jak se o něj staráte?Co je to chcípá?Ten můj,teda mám jich víc ale tomu nejstaršímu je asi dvacet let a je to moje ozdoba.Těší se plnému,,zdraví,,.
doplněno 19.02.12 14:08:
S tím se netrapte.Někdy to udělá.Prostě odpočívá.Zrovna teď se tak chová i ten můj...
Pokud to podmínky dovolí, přesaďte. Pokud ne, tak jen větve o čtvrtinu sestříhejte a rostlinu přihnojte, určitě se zase vzpamatuje, ten můj 20-letý se také občas rozhodne, že je čas udělat si "listopad", ale po domluvě s nůžkami si to zase rychle rozmyslí. Hodně zdaru!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.