Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, domnívám se, že se jedná o některý druh z tzv, trsovitých mammillárií, trochu podobná je tomu vašemu Mammillária elongata, ale ta je víc do žluta. tak toliko k určení, na otázku jestli kvete, ano, všechny, nebo téměř 99 % procent rostlin kvete, jen si lidé pod pojmem květ někdy představují něco jiného. Ta vaše rostlina by měla v tento čas být zazimovaná, na sucho bez zálivky v teplotách kolem 8C tak kolem půlky dubna by se měla dát ze zimy ven a opatrně zalít, no a pak by měla vykvést, ovšem tyto druhy trsovitých mammillárií nekvetou jako slunečnice! dokonce bych řekl, že tam jeden květ máte, podívejte se na google, tam se dá najít květ trsovité elongaty a všechny jí příbuzné kvetou obdobně.
Ukulele, ten žlutý květ je z plastu. Taky jsem na to napřed zírala, ale nezdála se ta velikost, a pak koukám, je to umělé...
Suzymon, NEURÁŽEJTE MĚ, kdyby to bylo na papíře, tak bych chěl aby jste to snědla! Nejsem takovej debil, abych si myslel, že to plastový je květ! Myslel jsem tím květem ten špičatý útvar co je vpředu! A neznamená, že když si něco myslíte Vy, že si to myslí i ostatní
No tak já to klidně sním. Bože, já to nemyslela ve zlém, kdybych věděla, že se Vás to takto dotkne, zdržela bych se odpovědi. Přece jsem psala, že jsem si sama myslela, že tam je květ, ale já viděla ten žlutý vzadu. Ale ten pupínek, který jste označil, jsem tam také viděla. Tak jestli Vám postačí veřejná omluva a ujitění, že jsem z nikoho nechtěla nic dělat, spíše to bylo myšleno trochu v úsměvu a nic jsem tím nesledovala, tak bych byla ráda. Takže se omlouvám, nic jsem tím nemyslela a mohl jste se zasmát a napsat mi, že jsem trubka, vzala bych to s úsměvem a bez emocí. Vždyť dneska toho je tak málo, čemu se člověk může zasmát.
Ale jak vidíte, stejně to beru s úsměvem. Přece se kvůli tomunebudeme škorpit
Neberu žádnou omluvu od vás a není to nic, čemu bychom se mohli smát. Já který jsem v kontaktu i s předními českými, ba i světovými biology, to prostě neberu. Jsou věci s kterými se nikdy nesmířím. A škorpit? to je jen slabý výraz pro stav do kterého jste mne uvedla!
No tak dobře. Ale víte, z Vašeho nicku to člověk nepozná, že jste v kontaktu se světovými biology a že jste tak hrozně nedůtklivý. Ale to nevadí, slibuji, že si Vás už zapamatuji a už nikdy nebudu na Vaše odpovědi reagovat.
No, nejsme všichni lidé stejní, někdo se rád směje, to je můj případ a někdo holt nerad.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.