Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Virginský tabák

Od: stribrnak* odpovědí: 6 změna:

máte někdo zkušenosti s pěstováním virginského tabáku?

děkuji za příspěvky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

2x

Kamoš ho pěstuje u Pohořelic,je to docela lehce dělat,ale každý rok mu toho někdo část ukradne,tak asi přestane.Jen ho usuší,o žádné fermentaci žádná řeč. Tady to dělají odborně cs-cz.facebook.com/...

Virginský tabák
stribrnak*
hodnocení

Des díky, supr

hodnocení

0x

Stříbrňák, zkoušel sem to 3 roky po sobě a bohužel se mi nikdy nepodařilo aby mi kytka vyrostla do větší výšky než 70 cm. Loni už sem se o to ani nepokoušel protože nemám vlastní zahradu což je základní podmínka.

stribrnak*
hodnocení

Lujs dík,já ho pěstoval když byl kluk mladej,měli semínka ze školy,vyrostl dost přes 2metry,ale ted nevím kde to sehnat a nějaký návod

Tak to nevím*nevi* já sem je dostal a pak sem použil ty z kytek.

doplněno 11.02.12 14:05:

Vím že se někde dali objednat ale už nevím kde.

doplněno 11.02.12 14:05:

osiva-semena.cz/...

doplněno 11.02.12 14:12:

semena-marihuany.cz/...

raadek*
Chlapi, už neblbněte s tabákem a kupte si kvalitní elektronickou cigaretu. Kouřil jsem 27 let 2-3 krabičky denně a teď měsíčně utratím desetinu původních výdajů. Kuřáci mi neuvěřitelně smrdí. R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]