Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu jaké kytičky vysadit do truhlíku na východní okno.
Moc děkuji
na východní okno můžete dát téměř cokoli... já mám v přízemí petunie/surfinie a v patře muškáty...
Dávám muškáty nebo surfinky, protože když jsem dala něco jiného, odkvetlo to koncem července a já měla prázdný truhlík. Někdy jsem odkvetlé sestřihla, ale většinou všecky rostlinky měly květy současně a současně odkvetly. Než vyrašily nové pupeny a znovu rozkvetly, nebylo nic. Jednou jsem udělala takovou jako zahrádku, nacpala jsem do truhlíku, různé květiny. Dopadlo to stejně. Teď, přezimovávám zakrslé muškáty, které byly vloni úžasné a už se těším, že za pár dnů je přesadím do nového substrátu. A do úzkého okna dám šťavel, čtyřlístek. Od sousedky jsem dostala cibulky. Na jejím okně byl krásný s kvíky i bez nich.
Lobelky převislé jsou úžasné a v mnoha barvách. Ale také mi nevydržely celé léto a podzim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.