Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stan z větví

Od: ifkali* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

prosím o radu jak vytvořit na zahradě -a ted´ to opíšu laicky:

Viděla jsem ve městě na zahradě ve školce svázané větve ve tvaru stanu a ty větve jim normálně raší lístky a navrchu je to svázané a vytvořilo to jakoby stan, ale nevím jak na to a z čeho to je.

Fotit to tam nechci at´ si nemyslí, že je šmiruji))nevíte , nemáte radu, či zkušenost jak vytvořit živý stan s větví a z jakých a jak nato?

Opsala jsem to hodně polopatisticky, omluva, ale nevím jak to jinak popsat)).Vypadalo to hezky.*slunce*

Předem dík za radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

2x

je to z prutů z vrby. Ostříhají se na jaře a zapíchají do země aspon 10cm. Nahoře svážou. Zalévají

Vrba snadno obrazí...

Mám letos zasazené pomlázky

ifkali*
hodnocení

Děkuji,

myslíte, že je pozdě ted´ to ještě zasadit? To by se mělo ujmout i ted´ , že jo?

mowla*

Vrba zakoření téměř kdykoli - pokud má dost vody. Dobře zakořeňují také např. lísky.

myse*

myslím že jo...

nařežte pruty a dejte je do vody---vůbec je nenechávejte uschnout...

pak hodně zalívat, vyrostou...

ifkali*
hodnocení

Děkuji moc,bezva jdu tvořit stan. Nejdřív si jdu někam vyhlídnout vhodné větve))

Přeju hezký den a slunečný den*slunce*

figurek*
hodnocení

0x

Podrobný návod najdeš v knize Dva divoši - autor Ernest Thompson Setton.

Pujč si ji v knihovně. Je to pěkná tábornická příručka pro kluky i pro holky jakéhokoliv věku.

My jsme si podle této knihy vyrobili luk a tím lukem se dalo vraždit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]