Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ráda bych se zeptala,jestli jdou sušit karafiáty a zda po usušení nezmění barvu nebo tvar.Dostala jsem jich pár a má pro mě velkou cenu na to, abych ho vyhodila.Je už na půlce cesty tak prosím o rychlé odpovědi...případně napište i vaše zkušenosti s tímto sušením karafiátů.
Slyšela jsem, že se dobře květiny suší silikagelem - a to i ty s jemnými lístečky, třeba pivoňky. Proč by tedy nešly usušit karafiáty? Zkusila jsem dát do vyhledavače "silikagel květiny"a ejhle! Je tam hodně článků o různých způsobech sušení květin (nejen silikagelem) a jsou tam i vyjmenované i způsoby, které konkrétní květině nejvíce vyhovují (např. kvetinarstvi-anicka.webno/... ). Přeji hodně štěstí a trpělivosti!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.