Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opadává bambus

Od: lucky* odpovědí: 4 změna:

Hezky den, dostala jsem od kamarádky takový ten bambus..teda myslím, že to je bambus(-. Prodává se třeba v OBI, takový tlustý stonek, zelené listy, stonek ve vodě...no, dala mi ho v květináči.Mám ho v koupelně a zdá se mi, že poslední dobou žloutne, opadávají listy, celkově je nějaký nemocný)-: Vůbec nevím,jakou má mít hlínu, nebo jestli je dobré ho mít v koupelně...mamka ho doma měla v kuchyni a rostl ji jen ve vodě, ani ho nemá v hlíně, jde jí krásně a rozrůstá se.Je možné, že v koupelně má méně světla...nebo nevím.Máte někdo zkušenost? Předem děkuju za rady a mějte se moc fajn(-:

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

morena*
hodnocení

0x

Bambus má rád hodně vody a hodně světla (což asi v koupelně nemá, že?). Jinka více zde:

floranazahrade.cz/...

doplněno 24.11.11 17:13:

Jinak a nee jinka *smich*

silverfox*
hodnocení

0x

to je určitě ta dracena, mám ji už několik let zasazenou v půdě pro pokojovky - několikrát nařízkovanou

a taky bych řekla že má v koupelně asi málo světla

doplněno 28.11.11 15:26:

tak na té fotkách dole určitě pravý bambus není - ( jenom ho trochu připomíná) - ale dračinec pruhovaný

moje kytka taky tak vypadala, když jsem ji kupovala - je to docela vděčná rostlina patří mezi mé oblíbené

abecedazahrady.dama.cz/...

pokud vím tak bambus je uvnitř dutý

Opadává bambus
des*

Pokud je to tohle,je to bambus chovatelka.cz/...

Opadává bambus #2

polinek*
hodnocení

0x

,,a to je Bambus? Ten neroste pouze ve vodě. Nepleteš si to S Papyrusem?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]