Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pryšec žloutne

Od: cituska* odpovědí: 6 změna:

Měla jsem pěknou rostlinku pryšce.Ale za poslední tři týdny se mu u nás nelíbí. loutnou mu všechny listy. Co je špatně?

Já myslím že má malý květináč a nedostatek živin.*bzum*

doplněno 20.11.11 18:41:

Oprava: žloutnou mu listy

Pryšec žloutne

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

2x

Světlo, světlo, světlo... Je to milovník světla. Pokud ho v zimě má nedostatek, listy shodí, ale s jarním sluníčkem se zase zazelená v plné kráse a nepřelévat!

atriplex*
hodnocení

2x

Je to normální jev. Mé rostliny přes zimu ztratí 80% listů. Na jaře narostou nové. Aby listy nežloutly musela byste jim dopřát světlo a délku letního dne - není možné. Hlavně opatrně se zálivkou.

des*

Tak to ti tedy nevěřím.

sebod*

Citusko, atriplex má pravdu. Já už mám za oknem také holátko *plac*. A jak píše rádce nade mnou, neboj, na jaře se zase zpamatuje. Mám ho už kolik let a každý podzim shodí skoro všechny listy...

cituska*
hodnocení

Udivilo mě to protože je na stále stejném okně celý rok a asi mu nyní při kratším dni chybí více světla.

;)Tak počkám do jara až zase bude delší den. Díky*dril*

cesmina*
hodnocení

0x

Já nepěstuji pryšec na okně ale na skříni kousek od okna a listů má pořád dost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma pryšec

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]