Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,kdo mi poradí jakim postřikem ted postríkat travu na poli,abych to mohl zaorat.
Porost na poli po sklizni podzimních strništních směsek se většinou postříká čpavkem a zaorá.Do jara se vytvoří fermentací půdní mikrobiologický systém a na jaře se do toho seje.
JABRAKA
Resila jsem to tak,jeste mi stacil zabraz postrik Roundup.ale ted uz to asi nema cenu?Muselo by hodne prat pocasi delsi cas,proste kdyz je teplo,pusobi rychleji a ted uz by se nemuselo ani stihnout zorat.Takze zaryjte,na jare po uvlaceni,chvili pockat,co obrazi a jeste striknout pred vysadbou.Zalezi kdy chcete ,co sazet.Pokud zakladate nove pole,dobre je pestovat aspon 3 roky brambory a hned po sklizni postrikat.samozrejme vyplejvani je take dulezite.hlavne stale neco pestovat.Ja jsem osetrovala ze zacatku jen harbicidem a zase nejaky plevel naletal,porad dokola.Nesmi se mu udelat misto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.