Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký postřik na trávu před orbou?

Od: mikisek* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,kdo mi poradí jakim postřikem ted postríkat travu na poli,abych to mohl zaorat.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

2x

otázka je, jestli je potřeba postříkat.

1jara*
hodnocení

2x

Teď už je pozdě.

hodnocení

2x
Proč to chceš něčím stříkat? Normálně to zruchej tak jak to je a hotovo.
Nač pořád používat nějakou chemii.
mikisek*
hodnocení

už jeto docela visoké tak nevím jestli byto šlo s orat.dík za odpověd

Tak tu trávu napřed poseč, podle uvážení buď někam odvez a nebo zaruchej.

jabraka*
hodnocení

0x

Porost na poli po sklizni podzimních strništních směsek se většinou postříká čpavkem a zaorá.Do jara se vytvoří fermentací půdní mikrobiologický systém a na jaře se do toho seje.

JABRAKA

cyril*

Postřik čpavkem je myšlen ve velkém v zemědělské výrobě nebo jen o pokus nějakého domácího kutila? Pokud ve velkém, tak kde takto hospodaří, možná by to zajímalo nejen mne, ale i odbor životního prostředí a další příslušné orgány.

hodnocení

0x

Resila jsem to tak,jeste mi stacil zabraz postrik Roundup.ale ted uz to asi nema cenu?Muselo by hodne prat pocasi delsi cas,proste kdyz je teplo,pusobi rychleji a ted uz by se nemuselo ani stihnout zorat.Takze zaryjte,na jare po uvlaceni,chvili pockat,co obrazi a jeste striknout pred vysadbou.Zalezi kdy chcete ,co sazet.Pokud zakladate nove pole,dobre je pestovat aspon 3 roky brambory a hned po sklizni postrikat.samozrejme vyplejvani je take dulezite.hlavne stale neco pestovat.Ja jsem osetrovala ze zacatku jen harbicidem a zase nejaky plevel naletal,porad dokola.Nesmi se mu udelat misto.

mikisek*
hodnocení

Dobrý den,ja uz to letos asi nestihnu za orat,tak to udelam na jaře to snad nevadí,chtel bych tam sazet česnek pristi rok,protoze sem ho nasázel na stejne místo a to se nema ,tak ho musim dat jinam,čauky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]