Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena pšenice

Od: babajaga® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, vzhledem k neustále se zdražujícím potravinám, by mě zajímalo, jaká je aktuální současná cena v korunách za tunu potravinářské pšenice. Vím, že v roce 2003 to bylo prý nějako okolo 4 000 Kč za tunu, ale každoročně podražuje. Nevíte, prosím, někdo, jak je tomu letos? Děkuji.;) Jaga.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

plechacek*
hodnocení

2x

Průměrná cena tuny potravinářské pšenice, která je placena prvovýrobcům, letos v květnu podle ČSÚ na tuzemském trhu činila 5687 korun, zatímco loni to bylo 2731 korun. Cena potravinářského žita se zvýšila z loňských 2294 korun za tunu na 5099 korun. Výrazně vzrostla i cena řepky, a to z 7565 korun v loňském roce na květnových 11.954 korun

lidka*
hodnocení

0x

Předpokládám, že tě zajímá krmná pšenice. Podle přehledu, který jsem našla, se cena této pšenice nijak nezvýšila. Dokonce je tam nabídka i pod 4 tis. Kč. Je to ale možná cena při větším odběru. Když najdu ještě další - tak doplním. *placni*

web.agroweb.cz/...

doplněno 04.11.11 15:58:

Zde si uděláš obrázek o letošních cenách: web.agroweb.cz/...

doplněno 05.11.11 10:15:

No to se omlouvám - já jsem spíš myslela na tvé slepičky. :D Na tom mým odkazu je i pšenice potravinářská, ale cena všechno dohodou.

hodnocení

Díky, Lidko, ale mě zajímá opravdu POTRAVINÁŘSKÁ PŠENICE, ze které se vyrábí mouka na pečivo. Je to přece už psáno i v mé původní otázce. Jaga.

doplněno 05.11.11 06:11:

Přesto Ti děkuji za snahu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]