Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sirna svice ma knot?

Od: juglans® odpovědí: 3 změna:

KOupila jsem sirnou svici na ocistu sklepa.Nesla mi moc zapalit.myslela jsem ze bude mit knot,ale je to jen sirny valec.ma to tak byt,nebo knot vypadl v prodejne?Dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemá knot, je to jen smotaný papír napuštěný sirným roztokem. Smotek se prostě zapálí (nebude hořet plamenem) a nechá doutnat na nějaké nehořlavé podložce.

doplněno 13.10.11 15:02:

Může vypadat asi takto

Sirna svice ma knot?
1jara*

Sirné knoty jsou i takovéhle papírky, pozor ať vám od toho něco nechytne

Sirna svice ma knot? #2

hodnocení

j.j. Dekuji vam oboum.Ja uz jsem na to take prisla,sklep vysiren,nechm radeji do rana a pak vyvetram.Pisi v navode 2-4hod.po vyhoreni svice.copak ja vim kdy vyhori,urcite to zkoumat nepujdu.Jinak ty papirky mam take,koupila jsem si je nejdriv a pak zjistila,ze by to bylo malo a neprakticke zapalovat vsechny.Diky za pomoc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma sirná svíce
Otázky na téma sirné knoty
Otázky na téma sirný knot

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]