Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny mám taky menší dotaz protože už nevím co a jak mám křovinák bez problému šlapal ale poslední dobou začal ztrácet výkon otázka proč svíčku sem vyčistil palivovej filtr ok olejovej ok vše se točí bez problému jako že nůž při otočení ručně se nezadrhává namazaná hřídel i další časti který se mají mazat jsou promazany, palivo je namichany dle navodu uz me nic nenapada jedine pak servis ale chtel jsem zkusit tady sikovny a chytry hlavicky tak co vy na to...?
Já bych to viděl na ucpaný výfuk, také mě to potrápilo.
Oddělejte ho, pořádně pročištěte, a mohlo by být po problému.
doplněno 10.10.11 14:30:Ono vyčistit svíčku taky někdy pomůže, ale pokud je špatná elektrodová vzdálenost, tak je to k ničemu.
Tak vyfuk me opravdu nenapadl dik zkusim jeste zmerit vzdalenost na svicce jestli je to ok...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.