Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křovinořez nemá výkon proč?

Od: medwed* odpovědí: 7 změna:

Zdravím všechny mám taky menší dotaz protože už nevím co a jak mám křovinák bez problému šlapal ale poslední dobou začal ztrácet výkon otázka proč svíčku sem vyčistil palivovej filtr ok olejovej ok vše se točí bez problému jako že nůž při otočení ručně se nezadrhává namazaná hřídel i další časti který se mají mazat jsou promazany, palivo je namichany dle navodu uz me nic nenapada jedine pak servis ale chtel jsem zkusit tady sikovny a chytry hlavicky tak co vy na to...?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

Já bych to viděl na ucpaný výfuk, také mě to potrápilo.

Oddělejte ho, pořádně pročištěte, a mohlo by být po problému.

doplněno 10.10.11 14:30:

Ono vyčistit svíčku taky někdy pomůže, ale pokud je špatná elektrodová vzdálenost, tak je to k ničemu.

medwed*
hodnocení

Tak vyfuk me opravdu nenapadl dik zkusim jeste zmerit vzdalenost na svicce jestli je to ok...

hanher*

Mě to taky se Stihlkou dosti potrápilo. Nejdřív se ale zkuste spíše mrknout na ten výfuk, vypadá to pravděpodobněji. . .

buss
hodnocení

0x

A co kvalita benzínu, oleje?

tesyk*
hodnocení

0x

Píšete, že jste čistil olejový filtr... to bude asi přehmat, že. Neměl jste na mysli vzduchový? Jestli ne, tak i ten když je zanesený, tak to dělá neplechu.

medwed*
hodnocení

Jo presne tak vzduchovy ale byl zasranej od oleje tak jsem to zmastil...

medwed*
hodnocení

Tak panove odbornici pokud si to prectete ti co radili abych okoukl vyfuk meli pravdu diky vám byl sem bez radnej ted sem vyfuk vycistil a vykon je jeste vysi nez pred tim jeste jednou dik bez vas bych na to neprisel...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]