Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, již dlouhou dobu pátrám po žlutém echinopsisu, znám fotky z Koreje, Malaysie apod, kde jich mají plantáže, avšak u nás jsem je nikde v obchodech neviděl. Úplnou náhodou jsem objevil v jedné naší fotogalerii jeho fotku! Majitelka je z Ostravy, psala mi že je to dárek přes dva lidi, takže nezná původ, pochybuji že to má z Koreje? Prosím kolegy a kolegyně, zda - li nemají tyto žluťásky někde u vás? Tipuji Hornbach, OBI apod markety. Velice děkuji, s pozdravem Uki
?
Dobrý večer i Vám, já nepotřebuji odborníky, mě se jedná o jednotlivé maloobchodní prodejny, je moje otázka nějak těžko pochopitelná? Nerozumíte něčemu v mé otázce? Já komunikuji s firmou, která je vyrábí, ale Korejci mi nechtějí napsat, kdo, který řetězec u nás je odebírá a stále mi je nabízejí na palety,já chci informaci kde si mohu koupit čtyři kusy, chápete to?
UKULELE, UKULELE. Nedivila bych se, kdyby Vás rádci poslali DO PR...
Kdyby jste nevěděl proč, tak si přečtěte znovu svůj arogantní výpad na rady. No, třeba jste jen včera neměl SVŮJ den
A nebo jste celý nesvůj, že ten svůj vysněný kaktus nemůžete sehnat
.
Přeji, ať na něj co nejdříve narazíte a koukáte na svět s úsměvem
Sebod, Sebod, divím se Vám a nechápu ...
Já jsem samozřejmně navštívil různé prodejny, prodejce, kteří nabízejí rostliny, no bohužel jsem tento druh nikde v mém okolí nenašel a proto jsem zadal tuto otázku, jednoduchou, teda alespoň jsem si to myslel. Očekával jsem odpovědi typu, ale ano, včera jsem byl u nás v OBI v Chomutově a tam je mají. a já bych za tuto odpověď tisíckrát poděkoval. A zavolal bych si do zmíněné prodejny a pak si tam třeba zajel, ale prostě rady typu obraťte se na odborníky, ně nenechávají chladným.
Dobrý večer kolego. Omlouvám se vám, že jsem vás moji dobře míněnou radou popudil, ale kdyby jste navštívil třeba www stránky
http://kaktusari.eu , možná by vás ti mnou navrhovaní odborníci uspokojili. To nejsou odborníci z Korey ale obyčejní češi, kteří se pěstování kaktusů věnují jako koníčku a občas slušným lidem něco věnují, nebo prodají za symbolické ceny. Možná, že i tak závratné množství jako jsou 4 kusy se u někoho najde. Stačí se na stránce zaregistrovat a už se můžete na foru se svým problémem podělit se širokou kakrusářskou partou, která s vámi bude jednat určitě velmi mile. Ještě jednou se omlouvám, že jsem vám chtěl poradit. Už to příště neudělám. Jarda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.