Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezchlorofylový Echinopsis

Od: ukulele* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, již dlouhou dobu pátrám po žlutém echinopsisu, znám fotky z Koreje, Malaysie apod, kde jich mají plantáže, avšak u nás jsem je nikde v obchodech neviděl. Úplnou náhodou jsem objevil v jedné naší fotogalerii jeho fotku! Majitelka je z Ostravy, psala mi že je to dárek přes dva lidi, takže nezná původ, pochybuji že to má z Koreje? Prosím kolegy a kolegyně, zda - li nemají tyto žluťásky někde u vás? Tipuji Hornbach, OBI apod markety. Velice děkuji, s pozdravem Uki

Bezchlorofylový Echinopsis

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

0x

Ukulele, zkuste zahradní a zahradnická centra ve vaší oblasti.

Když si na linku viz níže rozkliknete foto s kakuty, tak ho tam uvidíte.

www.zahradnictvi-/...

jaroslav44*
hodnocení

0x

Dobrý večer. Zkuste tuto adresu. Je plná odborníků, kteří se kaktusům věnují. Jarda.

ukulele*
hodnocení

?

Dobrý večer i Vám, já nepotřebuji odborníky, mě se jedná o jednotlivé maloobchodní prodejny, je moje otázka nějak těžko pochopitelná? Nerozumíte něčemu v mé otázce? Já komunikuji s firmou, která je vyrábí, ale Korejci mi nechtějí napsat, kdo, který řetězec u nás je odebírá a stále mi je nabízejí na palety,já chci informaci kde si mohu koupit čtyři kusy, chápete to?

sebod*

UKULELE, UKULELE. Nedivila bych se, kdyby Vás rádci poslali DO PR...

Kdyby jste nevěděl proč, tak si přečtěte znovu svůj arogantní výpad na rady. *cert*No, třeba jste jen včera neměl SVŮJ den *zed* A nebo jste celý nesvůj, že ten svůj vysněný kaktus nemůžete sehnat *plac**bum*.

Přeji, ať na něj co nejdříve narazíte a koukáte na svět s úsměvem ;)

ukulele*
hodnocení

Sebod, Sebod, divím se Vám a nechápu ...

Já jsem samozřejmně navštívil různé prodejny, prodejce, kteří nabízejí rostliny, no bohužel jsem tento druh nikde v mém okolí nenašel a proto jsem zadal tuto otázku, jednoduchou, teda alespoň jsem si to myslel. Očekával jsem odpovědi typu, ale ano, včera jsem byl u nás v OBI v Chomutově a tam je mají. a já bych za tuto odpověď tisíckrát poděkoval. A zavolal bych si do zmíněné prodejny a pak si tam třeba zajel, ale prostě rady typu obraťte se na odborníky, ně nenechávají chladným.

jaroslav44*

Dobrý večer kolego. Omlouvám se vám, že jsem vás moji dobře míněnou radou popudil, ale kdyby jste navštívil třeba www stránky

http://kaktusari.eu , možná by vás ti mnou navrhovaní odborníci uspokojili. To nejsou odborníci z Korey ale obyčejní češi, kteří se pěstování kaktusů věnují jako koníčku a občas slušným lidem něco věnují, nebo prodají za symbolické ceny. Možná, že i tak závratné množství jako jsou 4 kusy se u někoho najde. Stačí se na stránce zaregistrovat a už se můžete na foru se svým problémem podělit se širokou kakrusářskou partou, která s vámi bude jednat určitě velmi mile. Ještě jednou se omlouvám, že jsem vám chtěl poradit. Už to příště neudělám. Jarda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]