Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Květomluva symbolika

Od: 123* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den rád bych se zeptal, jaká květina znázorňuje úctu...

Předem děkuji za odpověď.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

07.10.11 11:58
hodnocení

1x

Bílá růže

hodnocení

1x

Četla jsem několik květomluv, ale je to všude jinak. Stejně, jako když si přečtete svůj horoskop v několika různých časopisech. také se liší a to velice.

Myslím si, že pokud někoho obdarujete vkusnou a pěkně uvázanou květinou, a je úplně jedno, jaký druh a barva to bude, že už tím onomu člověku vyjadřujete úctu. Přece byste nenosil květiny svému nepříteli.

Úctu vyjádříte KAŽDOU KVĚTINOU. Jaga.

dzordz*

Jojo, nejlépe po tom nepátrat a nespekulovat, jaký skrytý význam chtěl darovatel sdělit :) Asi nejsem sám, pro koho je volba té nejsprávnější květiny záležitostí "vypadala docela ok" nebo "byla první po ruce" :D

hodnocení

0x

Dovolím si oponovovat,jelikož bílá růže symbolizuje čisté svědomí a čistotu.;)Iris je ta,která vyjadřuje úctu,víru a naději.

hodnocení

0x
Jako žena, mám ráda jakoukoliv květinu, kterou dostanu, jako dárek. Vím, že na mě někdo myslel.Květomluva, aneb co říkají květiny?Červená růže _ Moc tě miluji, Náležím zcela tobě.Bílá růže _ Nevinnost. Jsi božská ..Růže žlutá _ Žárlím na tebe.Slunečnice -Nemůžeš se aspoň trochu vzdát své hrdostiTulipán _ Tvá krása nemá vnitřní hodnoty, Jsi skvělý milenec.Tulipán rudý _ Miluješ nádherně.Tulipán žlutý _ Ve tvém úsměvu je slunce.Tulipán různobarevný _ Máš krásné oči.Lilie bílá _ Věřím ti že jsi nevinná, nic nedám na lidské řeči, je báječné být s tebouFrézie _ neztrácej nadějeGerbera _ jsem upřímnýKarafiát _ Roznítila jsi mou láskuChryzantéma bílá _ stará láska nerezavíKopretina _ jsi krásnáKala _ přátelstvíJmelí _ spolu jsme našli štěstíBARVOMLUVAbílá _ nevinnost a čistota srdce, upřímnostčerná _ smutek, moudrost a důvěračervená _ stydlivost, láska, horoucnost, vášeň, síla, slávafialová _ věrnost, vážnost, rozvážnostmodrá _ krása a vytrvalost, věrnost a nešťastná láskarůžová _ mladost, láska, romantika, zdravízelená _ naděje, žádost, štědrost, nový život, plodnostžlutá _ prospěch v lásce, ale i žárlivost a nenávistoranžová _ teplo, bohatství, hojnostKVĚTOMLUVAdoplněno 07.10.11 15:30:informace z google...

hodnocení

0x

Zcela jasně vím na 100%,že to je Iris*bum*Na jednoduchou otázku,jednoduchá odpověď*hej*

lidus*
hodnocení

0x

Květomluva je nesmysl co je v každém časopise jinak. Já sice iris miluju v kombinaci s bílou nebo žlutou frézií ale jsou lidé, co se jim tato kytka nelíbí i kdyby podle květomluvi říkala cosi o horoucí lásce.

123*
hodnocení

Iris - Iris S pozdravem, naděje, tvé přátelství je pro mě důležité, důvěra ...

Tohle jsem k tomu našel.

Nejde o to jestli nekomu uděla radost, jde o to že si ji chci nechat vytetovat.

Určitě děkuji za všechny reakce a odpovědi.

Tak ten iris, neboli kosatec si rozhodně nechte vytetovat. Iris byla totiž také značka kondomů /nevím, jestli se ještě dnes pod tímto názvem vyrábí/, tak to budte mít všechno pěkně pohromadě. Úctu, lásku i ochranu.*haha*

Poradila jsem vám naprosto přesně,bodíky nedostanu?*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]