Nejste přihlášen/a.
Milí rádcové, pěstujete někdo kalu - zantedeschiu na zahradě? Já ji mám několik let a první roky kvetla hodně a letos asi 2 květy, listy ohromné a nic... Dávám hlízy na zimu do sklepa, na jaře očistím a sázím. Proto se ptám, jak je skladujete a pěstujete Vy? Co dělám špatně, aby zase krásně kvetly? Hnojím přes vegetaci kristalonem. Mám žlutou , růžovou a fialovou. Díky za všechny rady.
Dobrý den já mám bílou, žlutou a růžovou. Také na podzim vyryji, hned očistím, odtrhnu i ty bílé kořínky, čisté zabalím do novin a dám na zimu do sklepa. Takže to děláte dobře, jenom s tím rozdílem, že já je čistím hned. Ale sklep musí být hlavně suchý, ve vlhku snadno podléhají plísni. Kvetou mi každý rok a bohatě. Hlízy navíc ještě rozdávám po vsi, ty malé dokonce hodím i do popelnice. Silně se totiž množí.
Jinak ve Vašem postupu nevidím žádnou chybu. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.