Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žlutý vánoční kaktus

Od: cesmina* odpovědí: 4 změna:

Pěstujete někdo žlutý vánoční kaktus?Něměli by jste lísteček na prodej?Viděli jste ho prodávat v nějakém obchodě?Cesmína

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

2x

Bohužel, ale v Holandsku je nabízen, mohu poslat odkazy na firmy, které se šlechtěním schlumberg zabývají, jinak já mám takové žluto capuccino, bohužel nevím název kultivaru.

stracena*
hodnocení

2x

Já jsem si ho koupila před dvěma lety v Kauflandu, protože jsem ho ještě neměla. Jestli ho budou letos prodávat, nevím. S.

ukulele*
hodnocení

0x

pokusím se poslat fotku, jestli je ten můj dost žlutý, ale po tom co jsem viděl katalog, tak mi moc žlutý nepříjde, jo být tak v Belgii, nebo Holandsku! Mohu vám poslat normálně v bublinkové obálce kousek, ale asi až vykvete, páč jich mám víc a nemám je označené, který jak kvete, je to můj systém nesystém, vím má své chyby...

doplněno 27.09.11 15:10:

jen pro silné povahy : schlumbergera.org/...

já sám zvládnu tak 5. stránek a pak vypínám pc a musím to rozchodit a rozdýchat, taková krása a tak pro mě nedostupná, kruciš! Pojďme si je objednat hromadně , takový kultivar ,,Aspen,, to je jako karafiátový květ, ten je nej nej, teda pokud se dá o květech schlumberger mluvit o pořadí v kráse!

Žlutý vánoční kaktus

cesmina*
hodnocení

Klikněte na www.kamineknaceste.blog.cz na listopad 2009.Je tam na obrázku žlutý s růžovým.Jinak děkuji za odpovědi.Cesmína

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]