Nejste přihlášen/a.
Pěstujete někdo žlutý vánoční kaktus?Něměli by jste lísteček na prodej?Viděli jste ho prodávat v nějakém obchodě?Cesmína
pokusím se poslat fotku, jestli je ten můj dost žlutý, ale po tom co jsem viděl katalog, tak mi moc žlutý nepříjde, jo být tak v Belgii, nebo Holandsku! Mohu vám poslat normálně v bublinkové obálce kousek, ale asi až vykvete, páč jich mám víc a nemám je označené, který jak kvete, je to můj systém nesystém, vím má své chyby...
doplněno 27.09.11 15:10:jen pro silné povahy : schlumbergera.org/...
já sám zvládnu tak 5. stránek a pak vypínám pc a musím to rozchodit a rozdýchat, taková krása a tak pro mě nedostupná, kruciš! Pojďme si je objednat hromadně , takový kultivar ,,Aspen,, to je jako karafiátový květ, ten je nej nej, teda pokud se dá o květech schlumberger mluvit o pořadí v kráse!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.