Nejste přihlášen/a.
Prosím o odpověď jak,do čeho zasadit odnož a kam ji umístit v bytě-kolik nechat původní rostlinky.Děkuji.
Aha, zapomněl jsem v původním tématu přiložit návod. Draceny (ale je jich moc druhů) jsou opravdu nenáročné a tak je stačí jen píchnout do vlhké zeminy - ony už se o svou budoucnost poperou. Je u nich dobré to, že dokáží vždy ukázat, že jim není dobře a majiteli (pěstiteli) dají šanci k jejich záchraně.
Dracénu sázím do zeminy pro pokojovky a z původní rostliny nechávám pod dolním párem listů tolik ,kolik se na výšku vejde do květináče do kterého ji budu sázet.Ale to je na Vás jaký chcete mít ,,kmínek". Nejdřív ji nechám ve vodě pustit kořínky.Nemá ráda úpal,tak ji dejte někam kde nepraží slunce.Já ji mám naproti oknu,ale tři metry od něho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.