Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tabák je moc silny - jak ho zjemnit?

Od: acid* odpovědí: 4 změna:

Zdar

Dostal se mi do ruk suchy tabakovy listy odruda by mela byt Burley, jde o to že když jsem to nařezal a ubalil tabak chutna velice silně tak jako dotník. Potřeboval bych poradit jak ho z jemnit, vim že se to fermentuje ale nevim jak na to. Chtěl bych to provest bez vynaloženych investici. Tabak ma byt udajně už po prvni fermentaci. Byl bych rad kdyby mi nekdo poradil ma toho 2kg.

Diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Pokud se ti zdá tabák moc silný,zkus extrakci lihem,listy nech 24 hodin louhovat v lihu a pak usušit.Extrakt se po vysušení dá také využít.

JABRAKA

des*

Na hubení mšic.

honzek*
hodnocení

0x

Zdar, ja bych asi prestal kourit *smich* Nevim, neporadim, nekurak

Souhlasím s "honzek". Moderní je dneska nekouřit, zlobte se třeba na mě. A Vy asi s tím tabáčkem pořádně experimentujete, viz Vaše předchozí dotazy na žvýkací /a plivací/ tabák, nebo na nákup tabáku. A s takovými experimenty byste si mohl pořádně poničit zdraví, nikdy nevíte, jaké "srágory" se Vám dostaly do rukou. Člověče, Vy byste snad vykouřil i slamník!

Vážně toho raději nechte, nebudete smrdět tabákem na dálku a děvčata budou ve Vaší společnosti o to raději. Tak zdar a sílu. *placni* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]